14. 9. 2012

Avatar, Transformers, Kick-Ass a další sequelové střípky

Nerad píšu o filmových sequelech, protože je to poměrně jednotvárné přežvykování stejně znějících zpráv. Nechci vás ale připravit o zajímavé informace, tak teď vezmeme hopem, co se za posledních pár dní událo v kouzelné zemi za horami a doly zvané Hollywood. A není toho málo!


- Universal pracuje na pokračování Médi. Přesně takové filmy, tedy ne extra nákladné, ale výdělečné, studio potřebuje. Zláká jistě většinu osazenstva a za pár let tu máme dvojku.

- Oproti očekávání dostal rychlou zelenou i další agent neBourne s tváří Jeremy Rennera.

- Transformers 4 slíbili další nové charaktery, které tentokrát nebudou vycházet z hraček. Jinými slovy - Hasbru došlo, že bude výnosnější vymyslet nové hračky na základě filmu točeného na základě hraček... Jednoduchá logika.

- Pokračování 300 s podtitulem Rise of an Empire se blíží. Na režijní křeslo usedne Noam Murro a obsazení bude nečekaně lákavé. Posuďte: Eva Green, Rodrigo Santoro, Callan Mulvey Sullivan Stapleton a Jack O'Connell.

- Začalo natáčení nových Hunger Games. Z tohohle filmu se díky úspěšné předloze stal mezi náctiletými kult tak rychle, až to překvapí. Režie se chopí kdysi nadějný Francis Lawrence.

- V tuto chvíli již probíhá natáčení druhého Kick-Asse. Po tolika odkladech nezbývá než říct: Konečně!

- Méně očekávané bude jistě Scary Movie 5. Opravdu je potřeba tuhle zrůdnost ještě vytahovat? Ach jo!

- Sněhurka a Lovec tentokrát bez Sněhurky stále platí. Oproti drbům ovšem nepřítomnost Sněhurky není způsobena pletkami Stewart a režiséra - tento koncept byl plánován dávno před "skandálem".

- A nakonec již méně aktuální zpráva: James Cameron nadhodil, že čtvrtý Avatar bude prequelem a vznikne až s odstupem od trilogie. Je dokonce možné, že se Jim ještě před ním vrhne na Battle Angel.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!