17. 7. 2012

Marnotratný syn znovu najde Nema

Všem pesimistům natruc Marvel v područí Disneyho rozhodně vzkvétá do krásy, o tom není sporu. Škoda, že to samé nemůžeme říct o Pixaru. Studio naskočilo na sequelový vlak a přineslo druhá Auta, první oficiálně špatnou pixarovku. Chystá další Příšerky s. r. o., pravděpodobně i Toy Story a nyní ještě Nema!


Rebelce nevěřím, ale recenze si odnáší spíš kladné a vydělává slušně, takže pro producenty zelený puntík. I kdyby se však moje osobní obavy, které vás nejspíš nezajímají, potvrdily, jde alespoň o původní projekt. A ty zřejmě začnou být u Pixaru stále vzácnější.

Andrew Stanton, spolurežisér Hledá se Nemo (a režisér VALL-I) , byl právě najat na ukočírování dalšího podmořského příběhu. V Disney teď dlouho nevěděli, co si s režisérem počít, protože z Johna Cartera a jeho extrémního neúspěchu se nevzpamatují ještě dlouho. Na hraný film může tedy Stanton zapomenout. Návrat ke kořenům se zdá asi nejrozumnější volbou. Vlastně docela luxusní.

Víc zatím nevíme, informace můžeme čekat spíš na podzim, kdy bude Nemo znovuuveden ve 3D. Že sequel bude, už ale vnímejme jako pravděpodobné.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!