11. 11. 2011

Osmé narozeniny Kfilmu.netu + goldie číslo 100

Dnešek je pro Kfilmu.net nejen den významný, ale dokonce dvojnásobně významný! Slavíme totiž narozeniny, zároveň se sekce goldies dožila stého kousku. Osmé výročí je pro nás obzvlášť velký úspěch, protože před všemi těmi lety se jistě nikomu ani nesnilo o tom, že by web vydržel při životě tak dlouho.


Ačkoliv se za tu dobu mnoho změnilo, ostatně žádný ze současně aktivních redaktorů u založení nebyl, jsme tu pořád... A máme v plánu pokračovat.
Že se Kfilmu.net jako skromná, nevýdělečná stránka dočká tolika zářezů, by neuhodla ani průvodkyně pořadem "Volejte věštci". Již pěkně dlouhou dobu se slušná řádka pracantů snaží bez nároku na cokoliv o své nadšení podělit, za což si, troufám říct nahlas, samozřejmě zaslouží trochu toho uznání. Obzvláště ti, kteří pracují v sekcích, kde si jejich jména sotva všimnete, tudíž se těší leda z pocitu dobře odvedené práce a možnosti, že se díky nim dostanete k nějakému kvalitnímu filmu.

Uvědomujeme si, že Kfilmu.net není dokonalý web, obzvláště co se dorovnávání doby týče. Naše skromné poměry nám nedovolují jít vpřed rychlostí, jakou bychom si sami přáli. Nadšení je krásná věc, jsou ale překážky, které ani ono nepřekoná. Zkuste tedy nasát atmosféru. Bezdězu se taky přezdívá "Král hradů", i když do něj dost zatéká.


Druhé, menší výročí patří sté goldie, kterou jsme pojali spíš nostalgicky a slavnostně než objevně, přesto vás možná potěší. Na vychválení Pána prstenů se nás sešlo rovnou pět, tedy víc, než kolik se nás podílelo na všech předchozích vydáních.
Sekci goldies nevěřila ani slušná část redakce. Mnozí se obávali, že si ji budeme psát pro sebe a vy, čtenáři, neprojevíte zájem. Že se na naše názory podíváte více než 120 000 krát, mě s Aleee mile překvapilo. Pokračovat budeme samozřejmě nadále a doufáme, že budete u toho. Podívali jsme se na všechny kontinenty a do všech období historie filmu, ale samozřejmě jsme zatím pokryli jen malý kousek toho, co stojí za zhlédnutí.


Nakonec vás trochu podlézavě poprosím, abyste nám zachovávali přízeň, psali názory a účastnili se diskusí. Sem tam nám něco "olajkovali" na facebooku, nebo nás přímo doporučili známým. Váš zájem je naším platem a i ten největší nesouhlas u recenze či článku, popřípadě krátký názor, je lepší než mlčení. A kdybyste se chtěli na našem malém/velkém filmovém snažení účastnit i coby redaktoři, samozřejmě by vám v tom nikdo nebránil. Kfilmu.net je v první řadě velmi otevřený komukoli, kdo se na jakékoliv úrovni zajímá o filmy a je trochu schopný.

PS: Vše nejlepší přejeme i sesterské Serialzone.cz.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!