2. 7. 2011

Marvel tady, Marvel tam, všude kam se podívám!

Studio Marvel zažívá žně. A pěkně vydařené žně. Co začalo nenápadnými kusovkami jednou za dva - tři roky, skončilo Iron Manem jako nedostačující. Od něj máme několik superhrdinských snímků ročně. A nemá se to změnit. Naopak! Marvel bude rozšiřovat své řady a rozhazovat tak sítě mezi další potenciální fanoušky.


Nejočekávatelnější zprávou bude asi započetí příprav druhého Thora. Jednička byla přijata nad očekávání dobře diváky i kritiky, což někteří komentovali jako samozřejmost při silném "sázka na jistotu" faktoru, ovšem po nepřijetí Green Lanterna je jasné, že kladná čísla žádná náhoda nejsou. Na scénář byl najatý Don Payne, což není zrovna nejlepší volba, ale mnohem horší možná je, že na režijní křeslo neusedne opět Kenneth Branagh. Snímek má premiéru 26. černevce 2013, což je nebezpečně blízko třetího Iron - Mana, takže bych se nedivil nějakému tomu přesunu.

Tím ale plány Marvelu nekončí. Studio chce udržet popularitu i hrdinů, kteří zrovna nejsou na velkém plátně. Má vzniknou pár kraťasů (zatím doslova pár - dva - ale těžko věřit, že by u toho čísla zůstalo). Tyto kraťasy předají pár informací o známých i méně známých hrdinech, které se nevešly jinam. Budou zřejmě poschovávané kdesi na DVD a Blu-Ray velkých novinek. Třeba ale budou Marvelové rozumní a napadne je pustit těch pár minut jako předfilm v kině.


Na závěr trochu bizarní informace. David Maisel, bývalý předseda Marvelu, byl najat, aby vyvinul Angry Birds: The Movie. Pokud vlastníte cokoliv dotykového, jistě víte, že Angry Birds jsou sympatická a docela návyková hra o ptáčcích, kterým zelená prasata ukradla vajíčka. A to byla chyba! Velká chyba! Krvavá pomsta v podobě ptáků vystřelovaných z praku je za rohem. To si vyloženě říká o pořádný blockbuster. Tahle primitivní (což nemyslím jako urážku) hra vydělala strašné peníze a byla stažena 250 000 000 krát. Takže potencionální diváci existují. A jistě se pohrnou do kina.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!