29. 3. 2011

Batman zas a znovu

Všichni se těšíme na nového Batmana. I producenti. Na co se ale netěší, je fakt, že po něm Christopher Nolan sérii opustí, s ním velmi pravděpodobně i Bale (i když na nějakou sumu větší než malou by zřejmě kývl) a oni budou čelit nelehkému úkolu najít si nový zdroj obživy. Mají tři možnosti. A: Vymyslí nový projekt. B: Natočí pokračování bez Nolana. C: Reboot!


Jak asi tušíte, rozhodli se Warneři pro třetí možnost. Zdá se to možná podivné, ale v podstatě je to jediné východisko. Pokračování by se bez Nolana automaticky setkalo s odmítnutím (Nolan je star a fanoušci ho milují). Navíc si všichni dobře pamatujeme, jak to dopadlo, když přebral otěže uprostřed série někdo jiný minule.

Tato informace, ač její naplnění není jisté, je prakticky oficiální. Pochází od Jeffa Robinova (prostě pána, co pro Warnery pracuje a mluvil s LA Times). Jeff řekl, že Nolan a jeho parta budou dalšího Batmana produkovat a budou mít u natáčení slovo, ale jinak půjde o reinkarnaci.

Není totiž tak snadné přestat točit Batmany. Vydělávají moc peněz. Je jednoduché ohrnovat nad producenty a jejich snahou nos, ale musíme si uvědomit, že dělají jen to, co myslí, že my diváci chceme (proto to zaplatíme). Pokud tedy nestojíte o to, aby to tak dopadlo, rada je jednoduchá - Nechoďte na třetího Batmana! Tak co - pořád vám to ještě tak hodně vadí?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!