9. 12. 2010

Hobit - Najde se místečko i pro elfy z LOTRa?

Již víme, že se Hobit nebude na sto procent držet předlohy. A nikomu rozumnému to snad zásadně nevadí (vždycky mi přišlo, že LOTRofilové jsou trochu chápavější než potterofilové). Původně dokonce celý druhý díl měl být zcela bez předlohy. Z toho nakonec sešlo, ale stále platí, že by Jackson rád využil co nejvíce postav z prstenové trilogie.


O Aragornovi, o kterém fanoušci teoretizují často, zatím nic nevíme, rozhodně se ale můžeme spolehnout na to, že Galadriel se vrátí. Cate Blanchett již svou účast přislíbila. Dějově je to zcela v pořádku - Galadriel je nějakých (bez přehánění) dva tisíce let... a proto časově není třeba se pobuřovat. Jestli bude zrovna na dovolené v Roklince, či Bilbo zabloudí na druhou stranu Středozemě, nevíme, ale rozhodně věřme Jacksonovi, že si s tím poradí.
Ze stejně logických důvodů se nebudeme divit návratu Legolase. Orlando Bloom se do své role vrátí jistě rád a hlavně bude hezký obličejíček, který dát na plakát (jeden z problému marketingu Hobita je jistě ten, že v něm nejsou žádní hezcí lidé). Říká se, že Legolas by měl mít mnohem větší roli, než bychom mohli tušit. No, vzhledem k tomu, že v knize o něm není ani zmínka, to může znamenat prakticky cokoli.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!