31. 10. 2005

Tržby USA 43. týden

Tento týden byl pro studia oproti předchozím mnohem štědřejší. Do kin se totiž vřítily 4 velké premiéry a z toho 3 zabraly první příčky. Nejvýše se umístilo (více jak 30 mil. $) druhé pokračování Saw: Hry o přežití. Nese prostý název, a to a to Saw II. Uvidíme, co vymyslí český distributor.

Druhou příčku obsadilo další pokračování - Legenda o Zorrovi, která si přišla na pěkných 16,5 mil. $, i když s 75 mil. rozpočtem bude mít co dělat, aby si na sebe Banderas s černou maskou vydělal. Narozdíl od Saw II, která v tuto chvíli už má téměř 8 násobný zisk v kapse, protože rozpočet byl pouhopouhé 4 mil. $.

Na třetím místě máme další premiéru tohoto týdne, kterou je romantická komedie Prime. Ta už vydělala něco přes 6 mil. $, a tak pravděpodobně svůj 22 mil. rozpočet rychle dožene.

Čtvrtá premiéra tohoto týdne skončila překvapivě až 6., i když je pravda, že běžela v polovině kin než předchozí filmy. Je jím nový film Nicolase Cagea Weather Man. Něco přes 4 mil. $ s 22 mil. rozpočtem není zas tak zlé, ale Prime měl stejné podmínky, a přeci si vede lépe.

V první pětce se objevil i Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka (minule 3.), kdežto Doom se z minulého prvního místa propadl až na místo 7.

Do první desítky se ještě vešel Tajemný let, který se v ní drží již dlouhých 6 týdnů, což je znát na celkových tržbách převyšujících 81 mil. $.

Fruiko
Kdysi založil kfilmu.net, ale poté nějak propadl seriálům a založil SerialZone.cz
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!