1. 1. 2017

Leia v Epizodě VIII a další střípky

Pojďte si pročíst sváteční novinky z filmového světa.

hlavní obrázek

Týden utekl jako voda. Jsou tu Vánoce, takže mnoho novinek z filmového světa neuniklo. Pojďme se alespoň podívat na tu trošku toho, co víme.

castingy

Cole Hauser bude hlavní hvězdou nezávislého dramatu The Last Champion.

Bylo oznámeno kompletní obsazení Justice League. Objeví se zde Batman, Superman, Lois Lane, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg, Nuidis Vulko, Lex Luthor, Alfred Pennyworth, Martha Kent, Hippolyta, komisař Gordon. Očekává se také, že součástí filmu budou Steppenwolf, Mera a Iris West.

Včera svět zasáhla zpráva o smrti herečky Carrie Fisher. Podle dostupných informací Carrie kompletně dotočila Epizodu VIII, kde má výraznější roli než v Síla se probouzí. Princezna Leia se měla objevit také v Epizodě IX, ale ta se bohužel ještě nezačala natáčet.

nové projekty

Denis Villeneuve vyjednává o tom, že by se mohl ujmout režie rebootu Dune.

Reboot Tomb Raider se začne natáčet již v lednu.

Vánoční pokračování Bad Moms má zelenou. Původní osazenstvo se opět sejde, druhý film bude mít premiéru v listopadu 2017.

premiéry

The Comedian zamíří do kin 3. února.

trailerové okénko

Je tu trailer na Alien: Covenant! Kdo z vás se těší?


další střípky

„Světy DC se střetnou,“ lákal na instagramu Dwayne Johnson u fotky s Henrym Cavillem. Dost možná tím naznačil, že se v jeho nadcházejícím snímku Shazam! objeví Superman.

Bylo prozrazeno, že existuje restaurovaná verze Star Wars: A New Hope ve 4K. Neví se ale, jestli jde pouze o soukromou záležitost, nebo někdy bude film v této kvalitě dostupný i pro veřejnost.

Na závěr si užívejte pohodovou sváteční atmosféru a nechte se unášet líbeznými tóny Tiché noci v podání Chewbaccy :-)


ragelly
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!