7. 12. 2016

Bad Boys 3 se snad brzy začnou točit

Už je máme slíbené přes dva roky a pořád se nic neděje. Teď už se snad ale něco dít začne. Alespoň to naznačil sám Will Smith a ten přece nekecá, ne?

hlavní obrázek

Jedním z těch očekávanějších sequelů, po kterých se fanoušci ptají, jsou Bad Boys 3, jejichž pracovní název zní Bad Boys for Life. Hlavní hvězda Will Smith již několikrát potvrdil, že se vrátí před i za kameru. No a jeho kolega Martin Lawrence taktéž. Zdálo by se, že rozběhnutí projektu nic nebrání, že?

Jenže milé Sony Pictures oznámilo Mizery 3 už před téměř třemi roky. Od té doby tu máme akorát jen spekulace, fámy a sem tam nějaké drobky informací od Willa Smithe.

Se žhavou novinkou teď znovu přišel Smith, pro kterého je to zjevně oblíbené téma. Točit se prý začne brzy. Vymáčknul to z něj Jimmy Kimmel ve své talkshow, když se s ním Will bavil o své další novince Collateral Beauty. Martin Lawrence kdysi dávno utrousil, že by se mělo začít točit v březnu, což by sedělo i k očekávané premiéře v lednu 2018. Will však žádné konkrétní datum nepotvrdil a jen řekl: „Už je to velmi, velmi, velmi blízko.“

Je mezi vámi nějaký fanoušek této policejní dvojky, která má tendenci dělat jen průšvih za druhým? Chtěli byste je vidět znovu?

Fruiko
Kdysi založil kfilmu.net, ale poté nějak propadl seriálům a založil SerialZone.cz
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!