30. 11. 2016

Budoucnost Obi-Wan Kenobiho a další střípky týdne

Castingy, trailery, střípky ze zákulisí. Filmový svět nikdy nespí a my taky ne! Pojďte zjistit, co nového se za poslední týden stalo.

hlavní obrázek

Vítejte zpět u našeho pravidelného přehledu toho, co se za poslední dny ve filmovém světě stalo. Dnes se u čtení příliš nezdržíte, jelikož mnoho novinek pro vás nemáme. V USA se slavil jeden z nejvýznamnějších svátků, Díkůvzdání. Stejně jako se v televizi nevysílaly žádné seriály, ani zahraniční média nepřinášela žádné filmové novinky.

Přece jen však několik málo střípků k dispozici máme, takže přejeme pěkné počtení, dobře se bavte a jako vždy nezapomeňte do diskuze napsat, co vás zaujalo!

Spoilery

Od znovu zažehnutí plamene značky Star Wars fanoušci ze všech galaxií napjatě čekají zprávy o tom, kdy se na scéně konečně zase objeví Obi-Wan Kenobi. Proslýchá se, že by postava, kterou si chce na triko opět vzít Ewan McGregor, mohla dostat vlastní trilogii. Jednou z možností, proč nové filmy dosud nebyly oznámeny, může být i to, že Lucasfilm plánuje postavu zahrnout do Epizody VIII a možná i do Epizody IX. Jde však prozatím pouze o nepotvrzené domněnky.

Castingy

Jeden z nejvýdělečnějších snímků posledních let, Jurský svět, se dočká pokračování. Bylo oznámeno, že ve druhém díle se vrátí herec BD Wong, který si zopakuje roli Henryho Wu.

Čerstvý Spider-Man Tom Holland se připojí k Daisy Ridley, po jejímž boku bude zářit v chystané novince Chaos Walking.

Nové projekty

Kevin Smith prozradil, že plánuje vytvořit novou verzi disneyovského hudebního fantasy Bedknobs and Broomsticks z roku 1971. Jak vážně to ale myslí, to opravdu nevíme.

Vrhnou na nás další Ghostbusters? Nová ženská předělávka neslavila takové komerční úspěchy, jaké se čekaly. Tvůrci však přesto fanoušky ujišťují, že se dočkáme mnoha dalších filmů z této slavné série.

Trailerové okénko

Herecký veterán Denzel Washington ukazue, že stále nepatří do starého železa. Do režiserského křesla usedl po devítileté pauze a tady máte první trailer na jeho novinku Fences:


Lehce překvapivý úspěch, který vyvolal snímek Guardians of the Galaxy, jasně vedl ke vzniku druhého dílu. Ten se blíží, dokonce už vydal i teaser trailer. Nyní se může film pyšnit také předělávkou do LEGO verze, která jistě nadchne nejednoho fanouška:

Další střípky

Produkční společnost STX Entertainment zastavila přeprodukci snímku Godforsaken poté, co herec Sylvester Stallone náhle od projektu upustil a zřekl se hlavní role. Natáčení přitom mělo začít již 5. prosince.

Dočkali jsme se konečně zveřejnění data premiéry druhého dílu Avatara? Docela to tak i vypadá. Společnost 20th Century Fox v tichosti oznámila celou řadu premiér, mezi nimiž nechyběl ani řádek pro "nepojmenovaný film od Lightstorm Entertainment Jamese Camerona s datem 21. prosince 2018. Tvůrce přitom již letos oznámil, že sequel zamíří do kin během zimní sezóny za dva roky a další díly budou následovat v letech 2020, 2022 a 2023.

Snímek Mortal Engines, který natáčí Peter Jackson a Fran Walsh, bude mít světovou premiéru 14. prosince 2018. Jde o adaptaci stejnojmenné slavné knižní série od britského autora Philipa Reevea.

Těšíte se na nového Vetřelce? Dočkáte se dřív, než se původně myslelo. Nový poster k Alien: Covenant prozrazuje, že snímek přijde do kin v květnu 2017. To je o tři měsíce dřív než původně plánovaná srpnová premiéra.

ragelly
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!