26. 6. 2016

Plánované filmy od DC Comics - část druhá

hlavní obrázek

Minulý týden jsme vám představili pět filmů, které nám plánuje studio DC naservírovat do našich kin. Nyní se podíváme na dalších pět.

Minule jsme naši pětku zakončili rychlíkem jménem Flash. Další film od studia DC Comics bude také o samostatném hrdinovi. Ten na rozdíl od Flashe vyniká odlišnými schopnostmi. Umí totiž dýchat pod vodou, mluvit s mořskými živočichy a stará se o mír na souši, tak ve vodě. Ano, správně. Jedná se o Aquamana. Tohoto vládce podmořského světa, nám představí režisér James Wan, který má na svém režisérském kontě například Saw, či Rychle a zběsile 7. Premiéra Aquamana je 26.7.2018.

Další film se jmenuje Shazam. Jedná se o hrdinu jménem Billy Batson, který se díky slůvku „Shazam“ dokáže přeměnit na neobyčejného hrdinu, jenž dokáže vládnou ohromnou silou, inteligencí, mocí, rychlostí a odvahou. Billy, neboli Captain Marvel se ukáže v kinech 4.4.2019.

O první části Lize spravedlivých jsme již mluvili. První část musí mít logicky i druhou a ta se objeví 13.června téhož roku jako Shazam. Režisér je taktéž stejný jako u první části, tedy Zack Snyder. Na druhé části přislíbili účast již Batman, Superman a Wonder Woman, tedy jejich představitelé Ben Affleck, Henry Cavill a Gal Gadot.

A pak se znovu přesuneme jen k samostatnému hrdinovy. Jeho jméno byste již mohli znát. Victor Stone se stane Cyborgem, když během nehody, kdy mu zemře i jeho matka, utrží smrtelná zranění. Jeho otec ale nehodlá o svého syna přijít a tak pomocí robotických součástek a dalších technických vymožeností ho zachrání. A Cyborg je na světe. Velice odolný a odhodlaný. Uvidíme ho 3.4.2020.

Poslední film, o kterém se dnes zmíníme, nese název stejného filmu z roku 2011. V tu dobu, Green Lantern nesklidil mnoho ovace, ale i tak se můžeme těšit na další. Green Lantern Corps slibuje nejenom návrat tohoto hrdiny, ale i jeho kolegů. Premiéra je zatím naplánována na rok 2020.


To bylo jen deset filmů, které DC plánuje vyslat mezi své fanoušky v následujících letech. Je samozřejmě možné, že než se tak stane, přibude spousty jiných filmů, o kterých jsme se nezmínili. A jak studio bude odhalovat informace o svých plánech a jejich filmech, budeme i my samozřejmě informovat vás.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!