20. 4. 2016

Jumanji - vrátí se zpět mezi nás?

Dočkáme se remaku, nebo pokračování? Každopádně se vrátíme do dětství...

hlavní obrázek

Kdo by si nepamatoval Jumanji. Rodinný dobrodružný film, na kterém mnozí z nás vyrostli. Ano, jen při přečtení slova Jumanji máme pocit nostalgie. Přitom to není tak dlouhá doba, kdy měl film premiéru. Jak je to ale s pokračováním? Nebo se dočkáme úplně nového filmu?



Robin Williams a jeho krvežíznivé rostliny a nebezpečná džungle plná supermoskýtů nás baví již od roku 1995. I když kritici v tu dobu nešetřili připomínkami, diváci měli jiný názor. Film si na sebe vydělal dost na tu dobu. S rozpočtem 65 mil. dolarů a celosvětovým výdělkem přes 260 mil. se jedná o úspěch. A jelikož je moderní vracet se ke starým úspěšným filmům a buď je oživit pokračováním a nebo remakem, Jumanji nebude výjimkou.

Bedliví diváci by ale mohli namítnout, že pokračování Jumanji tu již bylo. A částečně mají pravdu. Náznak tu byl v podobě filmu od Jona Favreua s názvem Zathura: Vesmírné dobrodružství (2005). Ta se ale v kinech neujala, a proto studio doufá, že film se stejným názvem bude úspěšnější. O co tedy půjde?

Novou verzi Jumanji natočí režisér J. Kasdan (např. Zkažená úča, Sex tape). Studio se zmínilo o tom, že nemají v plánu klasický remake, ale budou se držet více knižní předlohy. Takže nás možná čeká úplně něco jiného. Jsme velice zvědaví.

Také máme jasno v hereckém obsazení. Hlavní roli si střihnou svalovec Dwayne Johnson a s ním herec Kevin Hart, kteří nás nyní lákají na jejich společnou komedii Centrální inteligence (červen 2016). Budou mít těžký úkol, protože jít ve stopách Robina W. bude rozhodně velký oříšek.

Jumanji by se mělo na plátnech objevit v roce 2017.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!