13. 11. 2014

Channing Tatum si zahraje Gambita

Pokud máte trable dostat svou přítelkyni či ženu do kina na filmy typu X-men, možná ji tentokrát přesvědčíte díky představiteli hlavního hrdiny :)

hlavní obrázek

Pokud máte trable dostat svou přítelkyni či ženu do kina na filmy typu X-men, možná ji tentokrát přesvědčíte díky představiteli hlavního hrdiny :)



Informace o tom, že si Channing Tatum zahraje Gambita v připravovaném spin-offu filmové série X-Men, se poprvé objevila již na jaře. Pusu na špacír si pustila konkrétně producentka Lauren Shuler Donner. Fanoušci si nicméně museli počkat až do nynější chvíle, kdy projekt dostal opravdu oficiální zelenou.

Jak bylo řečeno, hlavního hrdinu Gambita si zahraje Tatum, scénář k filmu pak dostal na starost Joshua Zetumer, který je podepsaný například pod nedávným rebootem RoboCopa. Příběh bude založený na předloze z pera Chrise Claremonta (píše komiksy pro Marvel), jenž je společně s Jimem Lee Gambitovým "otcem". Detaily však zatím známy nejsou.

Jestliže stále tápete, kdo to ten Gambit vlastně je, tak vám poradím. Je to mutant známý také pod jménem Remy LeBeau, který má schopnost nabíjet předměty explozivní kinetickou energií. Ty pak při dopadu mohou doslova explodovat. Jak to vypadá v praxi jste mohli vidět ve filmu X-Men Origins: Wolverine (hrál ho Taylor Kitsch), kde například hodně zajímavým způsobem házel karty po hlavním hrdinovi.

Zatím není jasné, kdy bude zahájena produkce, je ale dost možné, že k tomu dojde až po natočení snímku X-Men: Apocalypse, jehož premiéra byla stanovena na 27. květen 2016. Gambit by se v kinech měl objevit v průběhu roku 2017.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!