29. 10. 2014

Fanoušci série SAW pozor, ještě není konec

Baví vás horory? Máte rádi napětí? Pak určitě znáte legendární sérii SAW - hra o přežití. Mysleli jste si snad, že sedmý film byl poslední? Tak to jste se mýlili :)

hlavní obrázek

Baví vás horory? Máte rádi napětí? Pak určitě znáte legendární sérii SAW - hra o přežití. Mysleli jste si snad, že sedmý film byl poslední? Tak to jste se mýlili :)



Pár dní jsme si od článků odpočali a hnedle tu máme zajímavý drb. Pokud patříte mezi vyznavače hororů, rádi nervozitou okousáváte svoje nebo cizí prsty a v křesle máte stopy po svých zaťatých rukách, mělo by vás následující povídaní potěšit. Hororová klasika Saw - hra o přežití se poprvé v kinech objevila v říjnu 2014. No a protože Američané velmi rádi slaví různá výročí, chystá se na letošní Halloween do kin slavnostní promítání s trochou toho vzpomínání ve společnosti tvůrců.

Ten pravý lehký šok přichází ovšem až nyní, protože jsme se dozvěděli, že producenti Mark Burg a Oren Koules chystají ve spolupráci s původními tvůrci snímku nový film ze série Saw! Patří mezi ně i režisér James Wan, jenž si od prvního Saw stihl vybudovat slušné jméno a za sebou má kousky jako The Conjuring (V zajetí démonů), Death Sentence (Rozsudek smrti) a nejnověji od něj budete moci vidět očekávanou hitovku Fast & Furious 7.

Scénárista Leigh Whannell se zahanbit taky nenechal a stihl napsat nebo produkovat taky pěknou řádku úspěšných projektů, v podstatě se u něj dá říct, že se od Saw nehnul a minimálně se podílel na produkci všech pokračování + si jako bonus stihl v menších rolích zahrát v několika filmech sám.

Oba autoři se podle zákulisních informací obávali, aby nebyli spojováni pouze se sérií Saw a proto se každý soustředil na svou vlastní kariéru. Jelikož se jim oběma podařilo dokončit spoustu úspěšných projektů, oba mají pocit, že nastala správná doba se vrátit ke kořenům.

Oficiálně film oznámen nebyl a mluví se o tom, že se tak nestane až do Comic-Conu 2016, tedy prakticky za rok a půl. Samozřejmě se neví ani to, zda se bude jednat o osmé pokračování nebo se tvůrci pustí do rebootu celé série. Důležité pro fanoušky je každopádně to, že přestože byl sedmý film označen za naprosto poslední, producentům to nedá a zjevně pro nás něco pečou...

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!