17. 1. 2007

Ztraceni 1 a 2 zdarma v kinech - i na Slovensku!

Zřejmě nejslavnější seriál současnosti Ztraceni (Lost) zná snad každý – a kdo jej ještě neviděl, určitě o něm alespoň četl. Nikdo jej ale dosud neměl možnost zhlédnout na obřím plátně v multiplexu!

První řadu seriálu nyní vysílá televize Nova, lostmánie v Česku odstartovala ovšem už před dvěma lety, když ji poprvé 22. ledna 2005 uvedl kanál AXN. Ten odvysílal už i řadu druhou a od 11. února chystá řadu třetí.

Při této příležitosti nabízí jedinečnou šanci všem lostmaniakům, i těm, kteří dosud seriálu nepropadli: během tří dnů – úterý a středy 30. ledna a 31. ledna a v sobotu 3. února – se budou postupně promítat první a druhá polovina první série a celá druhá řada seriálu v kinech Palace Cinemas ve Slovanském domě v Praze a v Bratislavě a v kinech sítě Cinestar v Hradci Králové a Ostravě ZDARMA. V úterý a ve středu zanč ěpromítání ve 14:00 hodin a bude trvat do 02:00 hodin ráno, v sobotu pak v 10:00 hodin ráno do nedělního dopoledne[/b].

Jelikož kapacity kinosálů, i když prostorných, jsou přece jen omezené, je jediná podmínka, jak se do kina dostat: vyhrát vstupenku v jednoduché jednootázkové soutěži na oficiálních webových stránkách AXN. Bude spuštěna ve čtvrtek 18. ledna. (Jinak soutěž o několik lístků spustíme i na našem webu v neděli.) Výherce dostane vždy dva lístky na všechny tři projekce - a může se tak podělit o zážitek i se svými přáteli a blízkými.

Třetí série Ztracených začíná tím, že Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly) a Sawyer (Josh Holloway) zjistí, v jakých problémech se ocitají jako zajatci „Druhých“, zatímco Locke (Terry O´Quinn) a Sayid (Naveen Andrews) se spojí s ostatními trosečníky, aby se je pokusili osvobodit. Kdo jsou ti „Druzí“ a co chtějí – to jsou hlavní otázky, na které se bude snažit třetí řada seriálu odpovědět. Ale k zodpovězení je toho mnohem víc: Jaké jsou motivy záhadné ženy, jedné z „Druhých“? Mohla by být novou láskou pro Jacka? Najde Penny Widmore ostrov a svou ztracenou lásku Desmonda? Najdou trosečníci způsob, jak komunikovat s vnějším světem? Ale mnohem důležitější otázka – co je tajemstvím ostrova?

Herci ve „Ztracených“ jsou seriálem pohlceni stejně jako my, protože nemají ani tušení, jak se v příštích momentech zachovají postavy, které hrají, nemluvě o příběhu samotném. Netuší, kdy sáhnou po scénáři, ve kterém se možná jejich postava objeví naposledy. A tvůrci neprozradí ani slovo, jen naznačují, že v nové sérii bude více citů.

Neztraťte se v těchto záhadách a počkejte si na odpověď. Sledujte od února 2007 seriál „Ztraceni“ na AXN.

Zdroj: 2media.cz

Veronika
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!