12. 9. 2014

Underworld se dočká zcela nového startu

Lidé z Lakeshore Entertainment oznámili, že najali scénáristu Coryho Goodmana, aby připravil podklady pro zcela nový start příběhů ze světa Underwordlu.

hlavní obrázek

Lidé z Lakeshore Entertainment oznámili, že najali scénáristu Coryho Goodmana, aby připravil podklady pro zcela nový start příběhů ze světa Underwordlu.



11 let po uvedení prvního filmu a třech dalších natočených do dneška se lidé z Lakeshore Entertainment rozhodli, že si značka Underworld zaslouží nový start. Cory Goodman (Priest) je tedy člověkem, který jim toto přání má splnit z pohledu příběhu.

Dosavadní 4 filmy si při rozpočtu cca 177 milionů celosvětově vydělaly příjemných 458,2 milionů dolarů. No a protože restarty dneska nejsou nic zvláštního (nedávno třeba The Amazing Spider-Man) a studia mají ráda ověřené značky, v podstatě se tomuto kroku ani nedivíme.

Produkce novinky se ujmou Tom Rosenberg a Gary Lucchesi, společně se scénáristou jsou to zatím jediní tři členové štábu, o kterých se v souvislosti s Underworldem mluví.

V hlavní roli by se měl objevit Theo James, který si v posledním pokračování zahrál upíra Davida a znát ho můžete také ze snímku Divergent. Jeho příběh by se tak měl více rozvinout, jakým směrem to ale bude, není jasné. K ruce dostane 2 nové ženské postavy, jejichž obsazení se momentálně řeší. Jestliže to studio s restartem myslí vážně, nedává příliš děj točící se kolem již představené postavy smysl. Necháme se ale překvapit, třeba to nedopadne špatně.

Samotné natáčení by mělo být zahájeno na jaře 2015.

---

Jsou mezi vámi fanoušci, co se na remake těší?

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!